GPS tracker kat

In 2017 werden er 77.479 huisdieren als vermist opgegeven1. Het is daarom niet zo gek dat GPS trackers voor dieren steeds populairder worden. Met name katten zijn er berucht om nog wel eens dagen van huis weg te blijven, waarna ze doodleuk rustig terugkeren alsof er niets is gebeurd. Om als baasje gedurende deze periode niet langer in spanning te zitten, of simpelweg omdat het je wat rust geeft, raden wij de GPS trackers voor katten aan! 

De functionaliteiten van een katten GPS tracker

Het grootste voordeel van het volgen van uw kat is dat u niet gemoeid bent met privacy zaken. Vele GPS trackers kat maken gebruik van een systeem waarbij u de kat real time volgt. Hierbij worden ook de bezochte locaties opgeslagen, zodat u precies het pad ziet dat de kat heeft afgelegd. Een andere mooie functie die hierop aansluit is de mogelijkheid om een virtueel hek neer te zetten. U geeft een ‘veilig’ gebied aan en zodra uw kat zich buiten dit gebied bevindt krijgt u een melding. Daarbij kunt u nog allerlei andere leuke informatie vinden zoals een heatmap, de dagelijks afgelegde afstand en de tijd die hij doorbrengt met spelen of slapen.

GPS tracker kat klein

Het grootste bezwaar dat tegen de gps tracker kat wordt gemaakt is dat het te zwaar is voor de nek van het dier. De markt heeft hierop gereageerd door het uitbrengen van kleine GPS trackers voor katten. Vaak wordt er bij een GPS tracker kat klein ook aangegeven vanaf welk gewicht en welke halsomvang de het apparaat geschikt is voor uw huisdier. Daarnaast heeft u nog de optie om te kiezen uit een halsband waarin de katten GPS tracker al verwerkt zit. Wees gerust, andere mini GPS trackers voor katten zijn ook licht en kunnen vaak eenvoudig aan het halsbandje bevestigd worden. Ondanks het kleine formaat van de GPS tracker kat is fijn als de batterij lang meegaat, hier zit per merk vaak wel een verschil in.

GPS trackers voor katten kopen?

Een katten GPS tracker zorgt ervoor dat je uw geliefde huisdier niet meer uit het oog verliest. Heeft u meerdere katten? Kijk dan naar een variant waarbij u meerdere GPS trackers kat kunt koppelen aan dezelfde app. Hiermee heeft u al uw katten op dezelfde mobiele app. Ook is het belangrijk bij het kopen van een GPS tracker kat dat u kiest voor een merk dat een goed bereik heeft. Woont u op het platteland, dan wilt u natuurlijk wel dat u overal de kat goed kan volgen. 

Invoxia Huisdier GPS tracker

De Invoxia katten GPS tracker is geschikt voor elke halsband en kan daarom ook voor andere huisdieren gebruikt worden, zoals honden. Naast dat u met deze kleine gps tracker voor katten de live locatie kunt bijhouden op een app, is het ook mogelijk om de locatiegeschiedenis te bekijken. Bij stilstand geeft het apparaat elke 4 uur de locatie door, bij beweging elke 5 of 10 minuten. Bij aanschaf komt deze katten gps tracker inclusief een gratis 3-jarig abonnement. Hierna betaalt u €9,99 per jaar.

BEKIJK LAAGSTE PRIJS OP:

Tractive IKATI GPS tracker kat

De Weenect Cats 2 is een kleine katten GPS tracker met een uitstekend bereik. Ook op het platteland kunt u de livelocatie van de kat goed volgen. De GPS tracker is klein genoeg voor katten halsbandjes en gaat 72 uur mee. Vergeleken met de andere trackers is deze wat prijziger: u betaalt €9,99 per maand. Ook zijn er abonnementsvormen waarbij u vooruit betaalt, hierbij komt de prijs tussen de €6-€3,75 per maand. Daarnaast bevat deze tracker een bel en trilsysteem waarmee de kat getraind kan worden om thuis te komen om bijvoorbeeld te eten..

BEKIJK LAAGSTE PRIJS OP:

DTM Huisdier GPS tracker

De DTM Huisdier GPS tracker is zonder abonnement en wordt geleverd inclusief simkaart. Deze dient u zelf in de GPS tracker te plaatsen. Het formaat van de tracker is 5.5 x 3.3 x 2cm. Het apparaat gaat 15 dagen mee wanneer het niet gebruikt wordt. Daarnaast is het mogelijk om een geo-fence in te stellen, hierbij krijgt u een melding wanneer uw kat een bepaald gebied verlaat.

BEKIJK LAAGSTE PRIJS OP:

Tractive IKATI GPS tracker kat (Geschenkbundel)

De Tractive GPS tracker is een klein apparaat die speciaal gemaakt is voor katten. De katten tracker komt met een abonnementsvorm waarbij u maandelijks €9,99 betaalt. Bij een 2-jarig abonnement betaalt u €4,17 per maand. Dit pakket wordt geleverd met gratis €50 voucher, waarmee bij een 2-jarig abonnement al 10 maanden vooruit kunt! Bij dit pakket wordt geen halsband geleverd. De Tractive IKATI komt met activiteiten monitor, hiermee kunt u zien hoe actief uw kat is, stelt u doelen in en kunt u zelfs een ‘competitie’ houden met andere katten die deze tracker dragen.

BEKIJK LAAGSTE PRIJS OP:

Verder lezen

gps tracker kind horloge kinder smart watch klein

Best geteste kinderhorloge GPS 2023

De best geteste kinderhorloges GPS van 2023 GPS horloges voor kinderen worden steeds populairder, want steeds meer ouders beginnen de toegevoegde waarde van een kinderhorloge …

Verder lezen
beste gps trackers fiets zonder abonnement inbouwen

GPS trackers voor fietsen

Lees hier alles over de beste fiets trackers Stelt u zich eens voor, met de sleutels in de hand loopt u naar buiten. Wat u …

Verder lezen

GPS trackers voor honden

GPS tracker hond Heeft u net een nieuwe puppy, gaat uw actieve hond soms zelfstandig de hort op, of bezit u grote stukken land? Voor …

Verder lezen